Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MOTO Tiles liikuntalaatat

 

MOTO Tiles liikuntalaatat on uusi innovatiivinen hyvinvointiteknologia tuote motoriikan ja liikkuvuuden kehittämiseen - niin ikäihmisille, kuntoutujille kuin kaikille ikään katsomatta, jotka haluavat ylläpitää ja luoda aktiivista elämäntapaa.

MOTO Tiles on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa vastaamaan haasteisiin, joita vaikkapa ihmisten ikääntyminen tuo tullessaan.

MOTO Tilesin käyttö on helppoa. Paketti sisältää kymmenen laattaa, latausyksikön ja tabletin. Laitteita on myös helppo kuljettaa ja säilyttää. Laatat ovat tanskalaista muotoilua - yksinkertaisia, toimivia ja tyylikkäitä.

Ja sitten pelaamaan! Laatat voi asettaa lattialle haluttuun järjestykseen - liittämällä ne toisiinsa tai täysin erilleen. Kun kaikki laatat on kytketty päälle, käynnistetään MOTO App -ohjelma tabletilta ja valitaan peli. Nyt voi kisa alkaa!

Yksinkertaisuudessaan MOTO Tiles sisältää erilaisia harjoituksia ja pelejä, joita pelataan koskettamalla jalalla laattoja, joissa on kosketusanturi. Laattojen ledivaloja käytetään myös pelin indikaattorina. Laatat ovat omia yksiköitään, eli pelialustat voivat olla lähes minkä mallisia tahansa.

MOTO Tilesiin voi luoda käyttäjiä, joiden pelituloksia ja kehitystä seurataan pitkällä aikavälillä, vaikka lääkärien, hoitajien tai kuntouttajien toimesta. Tutkimusten mukaan MOTO Tilesin käyttö parantaa huomattavasti erityisryhmien tasapainoa, liikkuvuutta, voimaa ja motoriikkaa jo pienillä viikottaisilla harjoituksilla.

Kansantalouden kannalta MOTO Tilesin käyttö toisi merkittäviä säätöjä vaikkapa ikääntyvien kansalaisten pitämiseksi liikuntakykyisinä mahdollisimman pitkään.

Lue tuore  artikkeli Moto Tilesin hyödyistä fysioterapeuteille tanskalaisesta Physiotherapist Magazinesta

Lue tästä PrizzTech HYVÄKSI hankkeen raportti Moto Tiles kokeilusta

Ja ennen kaikkea - MOTO Tiles on hauska ja innostava tuote, joka tuo elämäniloa kaikenikäisille.

KATSO ESITTELYVIDEO tästä

Video MOTO Tiles lapset tästä

Lataa MOTO Tiles esite tästä->